239.

DATE: 2012-03-31 TIME: 15:39:00 [ ]

Som ni kanske förstått var jag på refused andra spelning på 13 år. Var från början tänkt att dra med flera polare men en efter en bangade de och till slut var det bara jag och Gayda kvar. Inte hennes grej detta med hc egentligen så var inte förberedd på hur det brukar gå till. Efter en halv låt fick hon nog och drog hem. Kvar var jag ensam, längst fram vid stängslet. Finns inga ord som kan beskriva 30mars2012. Efter att ha väntat i halva mitt liv så kunde inget hindra mig från att röja som om det skulle va det sista jag gör. Bästa kvällen någonsin. Refused var fantastiska. Idag är jag bakis, har nackspärr, blåmärken & bulor över hela kroppen samt brutna revben. Dennis trampade på mitt finger också. Jag är lycklig. OFÖRGLÖMLIGT!

Last night was probably the best night of my life. After waiting more than a decade i finally saw Refused LIVE! Today im hungover, got broken ribs, bruises allover myself but i could not be happier.

Kommentarer

men fuuuuuuuukk meeeeee siiiiideways vad jag hade velat röja!!!!!! om de inte vore för att jag fortfarande är svinsjuk och för övrigt skulle ha jobbat. Ja, jag hatar mig själv galet mycket just nu.gay let's hook up another day och röja asset av oss!!!! vad sägs om 25e maj??? blev ju ändå bara blahaj av BS reunion.

ahhoooooo avundsjuk!

x pimpXprincess x
http://pimpxprincess.se/

Haha damn vilken arm!

Oh my, det var inte lite trasig du blivit! Brutna revben?!?!? :O

Fyfan i helvete vad avis jag är!!


Kommentera inlägget här:

Name:
Remember You?


E-mail:


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0