189.

DATE: 2012-02-29 TIME: 09:30:10 [ ]

Hata mig. Ligger och seriösfunderar på en sidecut. Jag som lovade mig själv att aldrig göra en sån igen. Sist slutade det att jag av ren impuls rakade hela skallen. Har ju bara världens grymmaste idé men tänker inte avslöja vad det är för då kommer nån jävel sno skiten. Ska fundera ett tag till bara.Vill va säker på att den går att dölja då min chef är nazi o ba "Du måste täcka dina tatueringar här".

Im seriously thinking about shaving a side cut even though I promised myself not to. Last time i ended up shaving my whole head. BUT! I've got the coolest idea ever. I'll tell you what it is when the decision is made.

Kommentarer
x pimpXprincess x
http://pimpxprincess.se/

Vad nyfiken jag blir nu!

HMMMM... fusk! aja, jag ska fan ha en snart jag också :P

Uuh, spännande. ÅH ÅH ÅH! Förresten. Värsta grejen, jag drömde om dig inatt! Helt sinnes. Hela min familj hade en helkväll med mat, dryck och festligheter med DIN familj. Vi var i England och hade polsk & persisk matbuffé, vi åt som grisar, hade hyrt en egen restaurang och grejer. Vaknade och var helt besviken, för vi hade asroligt och hade hur god mat som helst. Undrar vad den drömmen ska betyda? xD


Kommentera inlägget här:

Name:
Remember You?


E-mail:


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0